Bartın Sel Felaketi / Bartın'da sel felaketi: Bir kadın sulara kapıldı - Tele1 - Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada.. Bartın kuruçasile ilçesi ve tekken önü köyü ile amasra ilçesine bağlı göç gün demirci köyünde etkili olan sağanak yağmur sebebi ile dereler taştı. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok. Bartın, sağanak yağmur nedeniyle adeta felaketi yaşıyor! Bartın'da sele kapılan 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cansız bedenine ulaşılırken, 11 yaşındaki i̇sa akgün'ü arama çalışmaları sürüyor. 11 yaşındaki i̇sa akgün'ü arama çalışmaları ise sürüyor.

Bartın'da öğleden sonra başlayan sağanakta sel sularına kapılıp kaybolan i̇brahim çeliktaş'ın (70) cansız bedeni, kaybolduğu yerden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta dere yatağında çamura saplanmış. Bartın'ın ulus ilçesine bağlı akörensöküler köyünde sel meydana geldi. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Bartın'da gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. 11 ağustos 2021 çarşamba 09:33.

Son Dakika... Bartın'da Sel Felaketi Ve Heyelan! İşte Son ...
Son Dakika... Bartın'da Sel Felaketi Ve Heyelan! İşte Son ... from i2.wp.com
Bartın'da etkili olan sağanağın ardından yaşanan sele kapılan 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cansız bedenine ulaşıldı. 11 yaşındaki i̇sa akgün'ü arama çalışmaları ise sürüyor. 11 ağustos 2021 çarşamba 09:33. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan sel felaketi sonrası çok sayıda işyeri ve otomobiller sular altında kalırken, çok bartın'da selin verdiği zararın ise suların çekilmesiyle hesaplanacağı belirtildi. Bartın'a bağlı hasankadı beldesinde etkisini sürdüren şiddetli yağışlar sonrası sel felaketi meydana geldi. Bartın'da öğleden sonra başlayan sağanakta sel sularına kapılıp kaybolan i̇brahim çeliktaş'ın (70) cansız bedeni, kaybolduğu yerden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta dere yatağında çamura saplanmış. Bartın'daki selde hayatını kaybeden i̇smail çeliktaş toprağa verildi. Türkiye'de sel felaketleri ilk değil.

Mahsur kalanlara saatler sonra ulaşıldı.

Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok. Sağanak yağış nedeniyle meydana gelen sel sonucu, ulus ilçesine bağlı akörensöküler köyünde bazı evlerde hasar oluştu. Bartın'da sel felaketinde can kaybı. Bugün 1998 sel felaketinin 22. 16.05.2009 artvin ve bartın'da sel felaketi göz göre göre geldi. 11 yaşındaki i̇sa akgün'ü arama çalışmaları ise sürüyor. İstanbul'a giden otobüsteki 47 yolcu, sel suları nedeniyle mahsur kaldı. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Son üç gündür devam eden yoğun yağış, nedeniyle bartın'da bartın'da son üç gündür meydana gelen yağışlarla metrekareye 299 kilogram yağış düştüğünü, 1998. Bartın, sağanak yağmur nedeniyle adeta felaketi yaşıyor! Gece etkili olan şiddetli yağmurda sel felaketi yaşandı. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Bartın'da etkili olan sağanağın ardından yaşanan sele kapılan 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Bartın'da sel felaketinde can kaybı. 11 ağustos 2021 çarşamba 09:33. Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kent merkezinde dükkanlar sular altında kaldı. Bartın'daki selde hayatını kaybeden i̇smail çeliktaş toprağa verildi. Bu yerleşim yerlerini sular bastı.

Bartın'da sel felaketi! Ev ve iş yerleri su altında
Bartın'da sel felaketi! Ev ve iş yerleri su altında from icdn.turkiyegazetesi.com.tr
Bu yerleşim yerlerini sular bastı. Bartın'da öğleden sonra başlayan sağanakta sel sularına kapılıp kaybolan i̇brahim çeliktaş'ın (70) cansız bedeni, kaybolduğu yerden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta dere yatağında çamura saplanmış. Beldenin çoğu bölgesinde ulaşım sağlanamazken küçük bir çocuğun sel sularına kapıldığı iddia edildi. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. Gece etkili olan şiddetli yağmurda sel felaketi yaşandı. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok. Bartın, sağanak yağmur nedeniyle adeta felaketi yaşıyor! Bugün 1998 sel felaketinin 22.

11 yaşında bir çocuk ile 70 yaşındaki kayıp bir yaşlı adamı arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Türkiye'de sel felaketleri ilk değil. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. 16.05.2009 artvin ve bartın'da sel felaketi göz göre göre geldi. İstanbul'a giden otobüsteki 47 yolcu, sel suları nedeniyle mahsur kaldı. 11 yaşında bir çocuk ile 70 yaşındaki kayıp bir yaşlı adamı arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Bartın'ın hasankadı beldesinde etkisini sürdüren şiddetli yağış sonrası sel felaketi yaşandı. Köprülerin yıkıldığı selde ev ve iş yerlerini de su bastı. Bartın'da öğleden sonra başlayan sağanakta sel sularına kapılıp kaybolan i̇brahim çeliktaş'ın (70) cansız bedeni, kaybolduğu yerden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta dere yatağında çamura saplanmış. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok. Köyde evler yıkılırken, yıkılan evde bulunan 80 yaşındaki yaşlı kadının sel sularına kapıldığı. Mahsur kalanlara saatler sonra ulaşıldı. 11 yaşındaki i̇sa akgün'ü arama çalışmaları ise sürüyor. Bartın'da sel felaketinde can kaybı.

Bartın'ın ulus ilçesine bağlı akörensöküler köyünde sel meydana geldi. Beldenin çoğu bölgesinde ulaşım sağlanamazken küçük bir çocuğun sel sularına kapıldığı iddia edildi. Bartın'da dün yaşanan sel felaketinde kaybolan çocuğun cansız bedeni bulundu. Bu yerleşim yerlerini sular bastı. 16.05.2009 artvin ve bartın'da sel felaketi göz göre göre geldi.

Bartın'da sel ve heyelan felaketi havadan görüntülendi ...
Bartın'da sel ve heyelan felaketi havadan görüntülendi ... from iatkv.tmgrup.com.tr
Mahsur kalanlara saatler sonra ulaşıldı. Bartın'ın hasankadı beldesinde şiddetli yağışla birlikte sel felaketi yaşandı. 11 yaşında bir çocuk ile 70 yaşındaki kayıp bir yaşlı adamı arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Bu yerleşim yerlerini sular bastı. Bartın'da sel felaketinde can kaybı. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. Bartın'da etkili olan sağanağın ardından sele kapılarak hayatını kaybeden 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cenazesi defnedildi. 16.05.2009 artvin ve bartın'da sel felaketi göz göre göre geldi.

Bartın, sağanak yağmur nedeniyle adeta felaketi yaşıyor!

Köprülerin yıkıldığı selde ev ve iş yerlerini de su bastı. Bartın'da dün yaşanan sel felaketinde kaybolan çocuğun cansız bedeni bulundu. Bartın'ın ulus ilçesine bağlı akörensöküler köyünde sel meydana geldi. 16.05.2009 artvin ve bartın'da sel felaketi göz göre göre geldi. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi.afet ve durum yönetimi merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada. Bartın'da etkili olan sağanağın ardından yaşanan sele kapılan 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cansız bedenine ulaşıldı. İstanbul'a giden otobüsteki 47 yolcu, sel suları nedeniyle mahsur kaldı. Bartın'da sel felaketinde can kaybı. Bartın'da gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. Bartın'da öğleden sonra başlayan sağanakta sel sularına kapılıp kaybolan i̇brahim çeliktaş'ın (70) cansız bedeni, kaybolduğu yerden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta dere yatağında çamura saplanmış. Bartın'da etkili olan sağanağın ardından sele kapılarak hayatını kaybeden 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cenazesi defnedildi. Bartın'ın hasankadı beldesinde şiddetli yağışla birlikte sel felaketi yaşandı.

Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi bartın sel. Bartın'da sele kapılan 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cansız bedenine ulaşılırken, 11 yaşındaki i̇sa akgün'ü arama çalışmaları sürüyor.